17. AMALINDO
IGT Toscana
Helt produceret økologisk vin.
103 DKK
-
DRUER: Trebbiano.
-
TYPE: Hvidvin
ANDVENDES TIL: fiskeretter, hvidt kød og oste.
750 ml flaske.
Serveringstemperatur 12°C.
Antal flasker: 7.000
-
MONTEPULCIANO 2019
Award Rosso Merano Wine Festival The Wine Hunter 2020
89 Points Falstaff Trophy Marken Abruzzen 2020
MONTEPULCIANO 2018
Guida Prosit 2019
Guldmedalje Gilbert Gaillard International Challenge 2019
Award Rosso Merano Wine Hunter Award 2019
MONTEPULCIANO 2017
Rostiske vine Sommelier Wine Awards 2019
Guldmedalje Japan Wine Awards af BusinessNewsJapan.com 2019
Guldmedalje Mundus Vini BIOFACH 2019
Premio Vino Quotidiano Guida Slow Wine 2019
87/100 Verdens bedste Sommelier -ASI 2018
Bronzemedalje International Wine & Spirit Competition 2018
Award Rosso Merano Wine Hunter Award 2018
MONTEPULCIANO 2016
Sølvmedalje International Wine & Spirit Competition 2017
MONTEPULCIANO 2014
Sølvmedalje Mundus Vini Biofach 2016
MONTEPULCIANO 2013
Sølvmedalje Mundus Vini Spring Edition 2015
18. PECORINO TERRE DI CHIETI IGP
Helt produceret økologisk vin.
En vin, der fortæller naturens ægthed, såvel som hjortebiller er bevis på skovens vitalitet.
94 DKK
-
Placering af vinmarker: Chieti-provinsen
Druer: Pecorino 100% økologisk produktion
Dyrkningsmetode: "pergola abruzzese"
Høstperiode: sidste årti af september
-
TYPE: Hvidvin
Farve: strågul med grønne nuancer
Duft: frugtagtig, med citrus og tropiske frugter, fersken og elegante blomsternoter
Smag: fyldig, delikat, struktureret med vedvarende endelig
Alkohol: 13% vol
SERVERINGSFORSLAG
Temperatur: 12°C
-
MONTEPULCIANO 2019
Award Rosso Merano Wine Festival The Wine Hunter 2020
89 Points Falstaff Trophy Marken Abruzzen 2020
MONTEPULCIANO 2018
Guida Prosit 2019
Guldmedalje Gilbert Gaillard International Challenge 2019
Award Rosso Merano Wine Hunter Award 2019
MONTEPULCIANO 2017
Rostiske vine Sommelier Wine Awards 2019
Guldmedalje Japan Wine Awards af BusinessNewsJapan.com 2019
Guldmedalje Mundus Vini BIOFACH 2019
Premio Vino Quotidiano Guida Slow Wine 2019
87/100 Verdens bedste Sommelier -ASI 2018
Bronzemedalje International Wine & Spirit Competition 2018
Award Rosso Merano Wine Hunter Award 2018
MONTEPULCIANO 2016
Sølvmedalje International Wine & Spirit Competition 2017
MONTEPULCIANO 2014
Sølvmedalje Mundus Vini Biofach 2016
MONTEPULCIANO 2013
Sølvmedalje Mundus Vini Spring Edition 2015
19. PASSERINA TERRE DI CHIETI
Helt produceret økologisk vin.
Passerina-druer dyrkes i sandede, men dybest set kalkholdige jorder, der byder på en hvid med en frisk smag og særlige noter af gyldent æble, blåregn og lime. En hvid til at kombinere med fiskeretter, friskost og strakt ostemasse.
94 DKK
-
Placering af vinmarker: Chieti
Druer: 100% Passerina fra økologisk landbrug
Dyrkningsmetode: "Abruzzo pergola"
Høstperiode: anden halvdel af september
Vinificering: blød presning af druerne, kold dekantering af mosten og gæring ved kontrolleret temperatur
Malolaktisk gæring: nej
Lagring: ca. 4 måneder i rustfri ståltanke
-
Type: Hvidvin
Farve: strågul med subtile grønlige reflekser
Lugt: frugtagtig, med fine citrus- og blomsternoter
Smag: mellemfyldig, frisk og delikat, let krydret Alkohol 13% vol
Servieringstemperatur: 12°C
-
PASSERINA 2021
91 Points 5StarWines - Vin uden vægge
PASSERINA 2019
Guldmedalje Berliner Wine Trophy 2022 Vintersmagning
PASSERINA 2019
Red Award Merano Wine Festival The Wine Hunter 2020
20. TRE
TREBBIANO D'ABRUZZO DOP
Il Tre udtrykker bedst følelserne i et lysende land og giver det et strejf af modernitet. En frisk, intens vin med strejf af gul frugt, citrus og hvide blomster.
106 DKK
-
Placering af vinmarker: Abruzzo
Druer: Trebbiano d'Abruzzo 100%
Høstperiode: midten af september
Vinificering: knusning og afstilkning af druerne, blød presning, kold dekantering af mosten og gæring ved kontrolleret temperatur 70% i stål, 30% i 30 hl slaviske egetræsfade
Malolaktisk gæring: nej
Lagring: 5 måneder i rustfri ståltanke og gæringstønder
-
Type: Hvidvin
Farve: strågul
Smag: gult æble, fersken, citrusskal og hvide blomster. Elegante røg- og nøddeagtige noter
Smag: mellemfyldig, med en elegant lang og mineralsk finish
Alkoholindhold: 13,5 % vol
Serveringstemperatur: 12°C
-
TRE 2019
Sølvmedalje Mundus Vini sommerudgave 2020
Red Award Merano Wine Festival The Wine Hunter 2020
90 point 5STARWINES 2020
TRE 2018
Prosit Guide 2019
Guldmedalje Gilbert & Gaillard Wine Challenge 2019
Bronzemedalje International Wine & Spirits Awards 2019
TRE 2017
Concours Mondial de Bruxelles 2019 Sølvmedalje
Guldmedalje Berliner Wein Trophy Winter Edition 2019
Guldmedalje Mundus Vini Spring Edition 2019
WOW bronzemedalje. Den italienske vinkonkurrence. Civilisation af drikkeri 2019
3 Stars Guide Vinibuoni d'Italia 2019 udg. Italiensk Touring Club
Traditionsprisen National Grand Prix Gino Friedmann 2018
89/100 Verdens bedste Sommelier ASI 2018
Red Award Merano Wine Hunter Award 2018
21. BUSOCALDO
Lugana doc reserve
Helt produceret økologisk vin.
200 DKK
-
Drue: Turbiana
Lokation: San Benedetto di Lugana - loc. Busocaldo
-
Lagring: Kold og kort tids presning, med skindkontakt i få timer, stål tank og lang lagring på fine flasker.
Aroma: Aromatiske urter, hyldebær, appelsinskal, smagsfuld og elegant
Kan anbefales til: Æg, pasta, svampe, hvidt kød eller fisk
Serveringstemperatur: 14 ° C
Lugana Busocaldo: Ekstrem karakter, den dybe og mineralske Lugana
Lugana Riserva Busocaldo, født fra Turbiana i den homonyme vingård i Peschiera, er vores mest radikale fortolkning af Luganas vindyrkning. Den lange ældning med sit fermenteringssæt definerer dens stærke personlighed over tid.
-
22. SERRAMIANA
Roero Arneis D.O.C.G
Årgang 2020
123 DKK
-
Druesort: 100% Arneis
Lagring: Ståltanke
-
Farve: Strågul farve
Duft: Frisk og frugtagtig, der minder om æble og ananas
Smag: Fyldig, blød og behagelig bitter og eftersmagen er vedholdende
Drikkemoden: Nu og op til 5-7 år efter høståret
Går godt til: Fisk, lette kødretter, friske oste og som terrassevin.
-