28. PECORINO SPUMANTE
BRUT MOUSSERENDE VIN
Duften af hvid fersken og aromatiske urter gør denne mousserende vin unik. En frisk og livlig boble, med god vedholdenhed og en let balsamisk finish, som også er kendetegnet ved en perfekt balance.
113 DKK
-
Type: Mousserende vin
Placering af vinmarker: Abruzzo
Druer: Pecorino 100%
Høstperiode: september
VINIFICERING
Vinificering: blød presning og kontrol af mostens gæringstemperatur ved 16 ° C
Malolaktisk gæring: delvis
Aldring: gæring i autoklave (Martinotti-methoden)
-
Farve: fin og vedvarende perlage, lys citrongul farve, let grønlige refleksioner
Duft: frugtagtig med citrusnoter, hvid fersken, aromatiske urter, elegant blomsterdufte og en subtil note af ristet brød
Smag: frisk og livlig, med medium struktur og vedholdenhed med en let balsamico-finish
Alkoholindhold: 12% vol
Serveringstemperatur: 6-8 °C
-
29. 100 CENTOPERCENTO
Mousserende vin ekstra brut klassisk metode
Originale blanc de noirs
198 DKK
-
Drue: Groppello
Lokation: Raffa di Puegnago
-
Lagring: blød presning, stål tank, lang flaskelagring på gæren
Aroma: Hvide blomster, fersken, hasselnød; velsmagende, livlig og vedvarende
Kan anbefales til: Aperitif, risotto med hvidfisk og stegt mad
Serveringstemperatur: 5-6 ° C
Centopercento: Kun Groppello druer i hvid, den første originale Garda blanc de noirs
Den første klassiske metode fra Groppello druer vinificeret i hvidt i Gardas historie. Siden den første udgave af 2008 modner Centopercento i lang tid på gærene fra anden gæring. Den er vital, slank, saftig og elegant.
-
30. 326 ROSE
Spumante rosé nul dosering klassisk millesimate metode
Raffineret og elegant
210 DKK
-
Drue: Groppello og Chardonney
Lokation: Raffa di Puegnago
-
Lagring: Kort kontakt med skindet, blød presning, stål tak, mange års lagring på flaske med gær
Aroma: Ribs, vanille, appelsinskal, jasmin; elegant, fyldig og duftende
Kan anbefales til: Aperitif, fiske- og oksekød samt sushi
Serveringstemperatur: 6-7°C
Stamme 326 Rosé nul dosis: Groppello i pink og Erbamat, den klassiske autoktone rosé-metode
Den mest essentielle og oprindelige stamme 326 Rosé i vores historie. Ingen tilsat sukker i disgorgement, for at øge finessen og harmonien af Groppello og Erbamat, vinificeret i pink og hvid og lagret i lang tid på gæringsgæren. Absolut debut af Erbamat: 3.000 ejede vinmarker, plantet i Raffa i 2009.
-
31. 903 TERRE DEI PIO
Lambrusco salamino de santa croce dop
84 DKK
-
DRUE: LAMBRUSCO SALAMINO
-
ALC. VOL. 10 %
Udseende:
Intens rød farve, vedvarende og livligt skum
Duft:
Vinøs og intens buket
Smag:
Blød og harmonisk smag
Serveringstemperatur:
10° -12°
-
32. 960 CASTELLO IL GRASPAROSSA
Lambrusco grasparossa de castelvetro bob
84 DKK
-
DRUE: LAMBRUSCO GRASPAROSSA
-
ALC. VOL. 11 %
Udseende:
Intens rød farve
Duft:
Udpræget frugtig og særdeles velduftende bouquet
Smag:
Den har en tør smag og en harmonisk krop
Serveringstemperatur:
10° -12°
-
33. PIGNOLETTO VALSAMOGGIA
Mousserende pignoletto doc
Udsolgt
-
DRUE: GRECHETTO GENTILE
-
ALC. VOL. 11 %
Udseende:
Stråhvid farve, vedvarende skum
Duft:
Frugtagtig duft
Smag:
Livlig, krydret og ren smag
Serveringstemperatur:
8° -10°
-
34. LAMBRUSCO DE MODENA
74 DKK
-
DRUE: LAMBRUSCO SALAMINO,
LAMBRUSCO DI SORBARA, MARANI
-
ALC. VOL. 8 %
Udseende:
Intens rød farve med violette refleksioner
Duft:
Vinøs og frugtig buket
Smag:
Sød og fyldig smag
Serveringstemperatur:
10° -12°
-
35. LAMBRUSCO EMMA
Udsolgt
-
Drue: LAMBRUSCO DI SORBARA & LAMBRUSCO SALAMINO
-
ALC. VOL 8,5%
Udseende:
Dyb rosè, vedvarende og fint skum
Duft:
Bær frugter og fyldig smag
Smag:
Livlig, saftig, ren med kirsebæreftersmag
Serveringstemperatur:
10° -12°
-
36. OMAGGIO A GINO FRIEDMANN
Mousserende vin charmat metode
Udsolgt
-
DRUE: LAMBRUSCO DI SORBARA
-
ALC. VOL 11,5 %
Udseende:
Lidt mat pink rød farve, vedvarende og fint skum
Duft:
Buket af hvid frugt og blomster
Smag:
Livlig, krydret, tør smag
Serveringstemperatur:
10° -12°
-
37. LAMBRUSCO DE MODENA DOP ROSÉ AMABILE
72 DKK
-
DRUE: LAMBRUSCO SALAMINO & ANDRE DRUER
-
ALC. VOL 8,5 %
Udseende:
Pink rosè farve, vedvarende og fint skum
Duft:
Frugti og aromatisk duft
Smag:
Saftig, sød, afslappet og harmonisk
Serveringstemperatur:
10° -12°
-