28. PECORINO SPUMANTE

BRUT MOUSSERENDE VIN

Duften af ​​hvid fersken og aromatiske urter gør denne mousserende vin unik. En frisk og livlig boble, med god vedholdenhed og en let balsamisk finish, som også er kendetegnet ved en perfekt balance.

113 DKK

  • Type: Mousserende vin

    Placering af vinmarker: Abruzzo

    Druer: Pecorino 100%

    Høstperiode: september

    VINIFICERING

    Vinificering: blød presning og kontrol af mostens gæringstemperatur ved 16 ° C

    Malolaktisk gæring: delvis

    Aldring: gæring i autoklave (Martinotti-methoden)

  • Farve: fin og vedvarende perlage, lys citrongul farve, let grønlige refleksioner

    Duft: frugtagtig med citrusnoter, hvid fersken, aromatiske urter, elegant blomsterdufte og en subtil note af ristet brød

    Smag: frisk og livlig, med medium struktur og vedholdenhed med en let balsamico-finish

    Alkoholindhold: 12% vol

    Serveringstemperatur: 6-8 °C

 
 

29. 100 CENTOPERCENTO

Mousserende vin ekstra brut klassisk metode

Originale blanc de noirs

198 DKK

  • Drue: Groppello

    Lokation: Raffa di Puegnago

  • Lagring: blød presning, stål tank, lang flaskelagring på gæren

    Aroma: Hvide blomster, fersken, hasselnød; velsmagende, livlig og vedvarende

    Kan anbefales til: Aperitif, risotto med hvidfisk og stegt mad

    Serveringstemperatur: 5-6 ° C

    Centopercento: Kun Groppello druer i hvid, den første originale Garda blanc de noirs

    Den første klassiske metode fra Groppello druer vinificeret i hvidt i Gardas historie. Siden den første udgave af 2008 modner Centopercento i lang tid på gærene fra anden gæring. Den er vital, slank, saftig og elegant.

 
 

30. 326 ROSE

Spumante rosé nul dosering klassisk millesimate metode

Raffineret og elegant

210 DKK

  • Drue: Groppello og Chardonney

    Lokation: Raffa di Puegnago

  • Lagring: Kort kontakt med skindet, blød presning, stål tak, mange års lagring på flaske med gær

    Aroma: Ribs, vanille, appelsinskal, jasmin; elegant, fyldig og duftende

    Kan anbefales til: Aperitif, fiske- og oksekød samt sushi

    Serveringstemperatur: 6-7°C

    Stamme 326 Rosé nul dosis: Groppello i pink og Erbamat, den klassiske autoktone rosé-metode

    Den mest essentielle og oprindelige stamme 326 Rosé i vores historie. Ingen tilsat sukker i disgorgement, for at øge finessen og harmonien af Groppello og Erbamat, vinificeret i pink og hvid og lagret i lang tid på gæringsgæren. Absolut debut af Erbamat: 3.000 ejede vinmarker, plantet i Raffa i 2009.

 
 

31. 903 TERRE DEI PIO

Lambrusco salamino de santa croce dop

84 DKK

  • DRUE: LAMBRUSCO SALAMINO

  • ALC. VOL. 10 %

    Udseende:

    Intens rød farve, vedvarende og livligt skum

    Duft:

    Vinøs og intens buket

    Smag:

    Blød og harmonisk smag

    Serveringstemperatur:

    10° -12°

 
 

32. 960 CASTELLO IL GRASPAROSSA

Lambrusco grasparossa de castelvetro bob

84 DKK

  • DRUE: LAMBRUSCO GRASPAROSSA

  • ALC. VOL. 11 %

    Udseende:

    Intens rød farve

    Duft:

    Udpræget frugtig og særdeles velduftende bouquet

    Smag:

    Den har en tør smag og en harmonisk krop

    Serveringstemperatur:

    10° -12°

 
 

33. PIGNOLETTO VALSAMOGGIA

Mousserende pignoletto doc

Udsolgt

  • DRUE: GRECHETTO GENTILE

  • ALC. VOL. 11 %

    Udseende:

    Stråhvid farve, vedvarende skum

    Duft:

    Frugtagtig duft

    Smag:

    Livlig, krydret og ren smag

    Serveringstemperatur:

    8° -10°

 
 

34. LAMBRUSCO DE MODENA

74 DKK

  • DRUE: LAMBRUSCO SALAMINO,

    LAMBRUSCO DI SORBARA, MARANI

  • ALC. VOL. 8 %

    Udseende:

    Intens rød farve med violette refleksioner

    Duft:

    Vinøs og frugtig buket

    Smag:

    Sød og fyldig smag

    Serveringstemperatur:

    10° -12°

 
 

35. LAMBRUSCO EMMA

Udsolgt

  • Drue: LAMBRUSCO DI SORBARA & LAMBRUSCO SALAMINO

  • ALC. VOL 8,5%

    Udseende:

    Dyb rosè, vedvarende og fint skum

    Duft:

    Bær frugter og fyldig smag

    Smag:

    Livlig, saftig, ren med kirsebæreftersmag

    Serveringstemperatur:

    10° -12°

 
 

36. OMAGGIO A GINO FRIEDMANN

Mousserende vin charmat metode

Udsolgt

  • DRUE: LAMBRUSCO DI SORBARA

  • ALC. VOL 11,5 %

    Udseende:

    Lidt mat pink rød farve, vedvarende og fint skum

    Duft:

    Buket af hvid frugt og blomster

    Smag:

    Livlig, krydret, tør smag

    Serveringstemperatur:

    10° -12°

 
 

37. LAMBRUSCO DE MODENA DOP ROSÉ AMABILE

72 DKK

  • DRUE: LAMBRUSCO SALAMINO & ANDRE DRUER

  • ALC. VOL 8,5 %

    Udseende:

    Pink rosè farve, vedvarende og fint skum

    Duft:

    Frugti og aromatisk duft

    Smag:

    Saftig, sød, afslappet og harmonisk

    Serveringstemperatur:

    10° -12°