23. ALVAROSE '

IGT Toscana Rosé

Helt produceret økologisk vin.

106 DKK

  • DRUER: Sangiovese

  • TYPE: Rosévin

    ANDVENDES TIL: Fiskeretter, skaldyr, stegt mad, risotto og pizza.

    750 ml flaske.

    Serveringstemperatur 12°C.

    Antal flasker: 5.000

  • MONTEPULCIANO 2019

    Award Rosso Merano Wine Festival The Wine Hunter 2020

    89 Points Falstaff Trophy Marken Abruzzen 2020

    MONTEPULCIANO 2018

    Guida Prosit 2019

    Guldmedalje Gilbert Gaillard International Challenge 2019

    Award Rosso Merano Wine Hunter Award 2019

    MONTEPULCIANO 2017

    Rostiske vine Sommelier Wine Awards 2019

    Guldmedalje Japan Wine Awards af BusinessNewsJapan.com 2019

    Guldmedalje Mundus Vini BIOFACH 2019

    Premio Vino Quotidiano Guida Slow Wine 2019

    87/100 Verdens bedste Sommelier -ASI 2018

    Bronzemedalje International Wine & Spirit Competition 2018

    Award Rosso Merano Wine Hunter Award 2018

    MONTEPULCIANO 2016

    Sølvmedalje International Wine & Spirit Competition 2017

    MONTEPULCIANO 2014

    Sølvmedalje Mundus Vini Biofach 2016

    MONTEPULCIANO 2013

    Sølvmedalje Mundus Vini Spring Edition 2015

 
 

24. CERASUOLO D'ABRUZZO

Helt produceret økologisk vin.

En lys rosé med violette refleksioner, der er kendetegnet ved den elegante duft af rød frugt, beriget med subtile blomsternoter og delikate krydrede nuancer.

94 DKK

  • Placering af vinmarker: Abruzzo

    Druer: Montepulciano

    Dyrkningsmetode: "Abruzzo pergola"

    Høstperiode: sidste ti dage af september

    Vinificering:

    Blød presning af druerne, klaring af mosten og gæring ved kontrolleret temperatur

    Malolaktisk gæring: nej

    Lagring: ca. 3 måneder på bærmen i rustfri ståltanke

  • Type: Rosevin

    Farve: lyserød med lyse lilla reflekser

    Lugt: frugtagtig, antydninger af kirsebær og mineralske nuancer

    Smag: mellemfyldig, blød, krydret og fløjlsagtig i afslutningen

    Alkoholindhold: 13,5 % vol

    Serveringstemperatur: 10°C

  • CERASUOLO 2019

    Sølvmedalje Mundus Vini sommerudgave 2020

    91 Points Faltaff Rosé Trophy 2020

    CERASUOLO 2018

    Best Buy 87 Wine Enthusiast 2019

 
 

25. IL CHIARETTO

Riviera del garda classico doc valténesi

Helt produceret økologisk vin.

129 DKK

  • DRUE: Groppello, Marzemino, Barbera, Sangiovese

    Lokation: Raffa di Puegnago, Picedo di Polpenazze

  • Lagring: kort skindkontakt og blød presning, stål tank

    Aroma: Rose, jordbær og granatæble; velsmagende

    Kan anbefales til: aperitif, forretter, fiskesupper, hvidt kød, speget kød og fisk

    Serveringstemperatur: 10-12 °C

    Il Chiaretto: oprindelsen til myten om Valtènesi

    Chiaretto, den traditionelle rosé fra Valtènesi, er resultatet af det unikke mikroklima i bakkerne, der er udsat for den opgående sol og med udsigt over Gardasøen, det nordlige Middelhav. Fra den bedste del af druerne Groppello, Marzemino, Barbera og Sangiovese, dyrket i Raffa og Picedo, opnås denne strålende koralrosa vin, genkendelig for sin umiskendelige saftighed.

 
 

26. ROSAGREEN

Riviera del garda classico doc valténesi

Gruppello rosé

Helt produceret økologisk vin.

138 DKK

  • Drue: Groppello

    Lokation: Soiano

  • Lagring: En nat med lang skindkontakt og blød presning, stål tank

    Aroma: Rosè og ribs; delikate og elegante

    Kan anbefales til: Forretter, fiskesupper, hvidt kød, speget kød og fisk, sushi

    Serveringstemperatur: 10-12°C

    Rosagreen: den lyserøde solo for den indfødte Groppello

    Rosagreen er født i 2014 og er den første Valtènesi i pink fra kun Groppello druer. Fra begyndelsen økologisk (grøn), nyfortolker den hundredeårs-traditionen og myten om Valtènesi gennem valget af den enkelte druesort. Eksemplarisk i sin væsentlighed, lavet af vitalitet og meget fin tekstur.

 
 

27. RUSTICHEL LANGHE ROSATO DOC

Årgang 2021

123 DKK

  • Druesort: 100% Nebbiolo

    Lagring: Ståltanke

  • Farve: Dyb kirsebærrosa

    Duft: Strejf af jordbær, blåbær, kirsebær og hindbær

    Smag: God balance mellem friskhed og blødhed

    Drikkemoden: Nu og op til 5-7 år efter høståret

    Går godt til: Fisk, lette kødretter, friske oste og som terrassevin..